снимка: Fotografías Archimadrid, УикипедияСлед прекъсване от 12 години и 118 дни

...
снимка: Fotografías Archimadrid, УикипедияСлед прекъсване от 12 години и 118 дни
Коментари Харесай

Солскяер увери, че никога не се е замислял дали Кристиано Роналдо ще започне като титуляр

снимка: Fotografías Archimadrid, Уикипедия

След спиране от 12 години и 118 дни португалецът още веднъж облече фланелката на Юнайтед и оправда всички упования, откакто означи първите два гола за успеха с 4:1 на своя тим над Нюкасъл.

" Когато печелиш, се наслаждаваш. Когато виждаш, че почитателите са щастливи, си в действителност удовлетворен. Имаше огромни упования за днешния мач и ние ги оправдахме. Трябва да вършим това всякога. Това е Манчестър Юнайтед. Тези неща не се трансформират. Във времето Кристиано Роналдо се трансформира във приказен голмайстор. Той изигра доста добър мач. Дали в миналото съм си помислял, че той може и да не стартира?

Не, несъмнено. Кристиано за това е тук. Това беше ден, на който всички трябваше да се насладят. Бруно и Кристиано изпитват взаимно почитание един към различен. Те играят дружно и в национални тим на Португалия. Добрите футболисти постоянно могат да играят дружно. Твърде рано е да предвидя къде можем да приключим. Трябва да сме непрекъснати и да забележим какво ще стане. Атмосферата бе невероятна. Ето по този начин би трябвало да се усещат почитателите на Манчестър Юнайтед “, съобщи Солскяер, добавя БНР. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР